Servicii

MONTAJ DE CALITATE

Montajul tamplariei se executa cu echipe de montatori care folosesc materiale certificate si respecta tehnologia aplicata pe piata europeana.

Servicii

INTRETINERE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE

Clientii nostri beneficiaza de asistenta pe toata perioada de utilizare a produselor, de suport si de eventualele reglaje, acestea fiind asigurate contra cost.

Servicii

SUPORT TEHNIC

Pentru colaboratorii nostri oferim program de calcul gratuit actualizat pentru toate seriile de profile, consultanta tehnica de specialitate, livrare gratuita.

Serviciile noastre

CE OFERIM CLIENTILOR

image

Realizam si comercializam o gama larga de usi pentru interior si exterior din PVC si aluminiu: usi interior, usi culisante, usi tip armonica etc. Usile pot fi alese dintr-o diferita gama de culori si se pot personaliza cu ajutorul diferitelor modele de sticla. Asiguram consultanta, masuratori si montaj.

Ferestre PVC & Aluminiu

Cand se analizeaza schimbarea ferestrelor va ganditi cum puteti face economii de incalzire? Dar, trebuie sa aveti in vedere si lumina, care este un factor important in ceea ce priveste buna-starea dumneavoastra.</p> <p>Dimensiunea si orientarea deschiderii, tamplaria si geamurile, toate aceste elemente constituie un aspect foarte important in luarea acestei decizii, de aceea folosim un sistem german de tamplarie.

image
image

Combinaţiile de ferestre cu rulouri vă oferă o serie întreagă de avantaje agreabile: de la protecţia eficientă împotriva luminii şi a privirilor din exterior, până la optimizarea protecţiei antiefracţie şi a izolării termice. Sunt disponibile in diferite variante de construcţie PVC sau aluminiu, de culoare albăsau colorate, cu acţionare automată sau manuală.</p> <p>Combinaţiile de ferestre cu rulouri vă oferă o serie întreagă de avantaje agreabile: de la protecţia eficientă împotriva luminii şi a privirilor din exterior, până la optimizarea protecţiei antiefracţie şi a izolării termice. Sunt disponibile in diferite variante de construcţie PVC sau aluminiu, de culoare albăsau colorate, cu acţionare automată sau manuală.

Jaluzele interioare

Jaluzelele comercializate de firma noastra se gasesc intr-o gama variata de modele si culori, din diferite texturi care pot fi adaptate cu succes in interiorul caminului dumneavoastra.

image

De ce sa colaboram

CAUTAM PERFECTIUNEA

Servicii

Personalul nostru detine o experienta de peste 20 de ani in domeniu si beneficiaza de cursuri si seminarii de instruire specializata, pentru a garanta calitatea fiecarei lucrari

Pentru garantarea calitatii lucrarilor realizate, folosim un sistem german de tamplarie. Tamplaria din PVC este realizata cu profile REHAU (GERMANIA) intr-o varietate de culori (alb, colorate uni sau cu diferite texturi - imitatie de lemn), cu trei, patru sau cinci camere, care sunt tratate antistatic si care au o durata de viata de peste 50 de ani.

Servicii
Servicii

Suntem preocupati de buna-starea clientilor nostri, de aceea oferim suport tehnic non - stop si incercam sa remediem orice problema aparuta

Cere oferta noastra

Suntem entuziasti cand vine vorba de proiecte noi, asa ca nu ezita sa ne contactezi!