Cateva cuvinte despre noi

Tuturor ne place sa spunem ca suntem diferiti, dar pe noi nu asta ne intereseaza. Noi punem pe primul loc bunastarea clientului si venim cu o abordare sincera si prietenoasa in fata fiecarei lucrari.

Cateva cuvinte despre lucrarile noastre

Ferestrele si usile executate din PVC, intarite cu armatura de 1,5mm pana la 2,5mm, conform catalogului de produse, sunt realizate folosind profile cu renume in domeniu, cum ar fi: REHAU, SALAMANDER, GEALAN si DECEUNIK. Acestea sunt echipate cu feronerie MACO – Austria si ROTO – Germania, care garanteaza securitate maxima clientilor nostri. Balamalele utilizate sunt reglabile pe trei directii si ofera posibilitatea realizarii de reglaje dupa montaj, ori de cate ori este necesar.

De asemeni, pentru clientii nostri, tamplaria din PVC, cat si cea din aluminiu este furnizata cu geam termoizolant Saint Globain (Franta), cu diferite structuri, in functie de solicitarile clientului, montajul fiind realizat de echipe specializate, cu vechime in domeniu.

 

Experienta noastra este avantajul tau! Noi suntem STIALMET!

PROCESUL DE LUCRU

CUM ABORDAM PROIECTELE

Acesta este primul pas, in care facem cunostinta cu beneficiarul, studiem datele proiectului si facem clientului prezentarile propunerilor.

In acest pas, clientul trebuie sa aleaga varianta pe care si-o doreste, dintre propunerile facute la pasul anterior.

In momentul in care clientul s-a hotarat asupra variantei preferate, noi executam lucrarea si avem grija de toate detaliile

In acest pas, se face o revizuire a lucrarii efectuate, se prezinta clientului si se ofera actele constatoare (garantie, facturi, etc)

SCURT ISTORIC

Momente importante din trecutul nostru

AM APARUT PE PIATA

Principalul obicet de activitate era producerea si montarea de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant

NE-AM EXTINS

Compania noastră colaborează în sistem de parteneriat cu diverse firme pe plan national

NE-AM REORGANIZAT

Am investit intr-o linie de producţie modernă, toată producţia fiind optimizată cu ajutorul celor mai performante softuri

NE-AM DEZVOLTAT

Am largit spectrul de activitate, incepand sa producem si sa comercializăm o serie de accesorii pentru tâmplărie PVC

NE-AM PERFECTIONAT

Am investit in oameni si in specializarea acestora, in echipamente noi si in efectuarea lucrarilor la un nivel premium

Cere oferta noastra

Nu ezita sa ne contactezi!